AROME OVER ONS

COSMEDISCH CENTRUM AROME

COSMEDISCH CENTRUM AROME

Dagelijks wordt onze huid blootgesteld aan vele schadelijke bestanddelen zoals luchtvervuiling, straling, weer en wind. Het is dan ook belangrijk om onze huid met gepaste zorg en de juiste verzorgingsproducten te behandelen.

Heeft u last van fijne lijntjes, diepe rimpels, couperose, striemen, cellulitis, pigmentatie, acné of wenst u alleen maar het beste voor uw huid? Dan kan u bij Arome terecht voor professionele cosmedische behandelingen, definitieve laserontharing, advies en essentiële gelaats- en lichaamsverzorgingen. Om deze behandelingen zo goed als mogelijk te kunnen uitvoeren maken we bij Arome gebruik van de laatste nieuwe technologiën in de huidverzorgingssector zoals LED-therapie, Meso-therapie, Radio- en Photo-therapie met T- shape. In het instituut kan u uiteraard ook terecht voor gepaste thuisverzorgingsproducten in verschillende prijsklasses.

Ik verheug me op uw bezoek!

Tine Hylebos,

0483 423 744

Samenwerking met artsen

SAMENWERKING MET ARTSEN

 

Sinds kort hebben wij een samenwerking met verschillende plastische chirurgen. Meer info hierover vindt u onder referenties.

Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in huidverbetering. 

  • Anti- aging 
  • Depigmentatie
  • Acné
  • Huidverzorging in het algemeen
  • Cellulitis
  • Peelings
  • Litteken behandeling

U kan bij ons terecht voor allerhande behandelingen die de kwaliteit van de huid sterk gaan verbeteren, op deze manier ondersheid Arôme zich van de vele standaard schoonheidsinstituten. 

U kan ook langs komen  voor pre- en post operatieve behandelingen in samenspraak met uw behandelend arts. Indien u meer info wenst over de plastische chirurgen waar wij mee samen werken kan u steeds telefonisch contact met ons opnemen. 

Dankzij onze Dermascan zijn wij in staat een perfecte huidannalyse uit te voeren,

 

Arome is een Mohy- concept point

AROME IS EEN MOHY- CONCEPT POINT

Beauty en huidverbeteringscentrum Arôme is het instituut bij uitstek. 

Arôme is sinds kort uitverkozen tot schoonheidssalon dat behoord tot de MoHy - Group.

MoHy-Group is distribiteur van verschillende cosmetica merken en toestellen op vlak van medische en esthetische behandelingen. 

Dankzij het professionalisme en de grootste zorg waarmee Arôme de klanten verzorgd werd het verkozen tot opleidingscentrum voor verschillende schoonheidssalons die met producten of toestellen van de MoHy - Group werken. 

Met andere woorden bij Arôme zit u aan het juiste adres voor de laatste nieuwe technieken en behandelingen op vlak van schoonheid. 

Breng gerust eens een bezoek aan de site van MoHy - Group en ontdek alle nieuwste trends http://www.mohyconcept.com

TOT SNEL,

Tot snel,