ARÔME OVER ONS

BEAUTYCENTER ARÔME

BEAUTYCENTER ARÔME

In drukke tijden is stress een best te missen factor. Daarom is het belangrijk af en toe te herbronnen, dat kan bij Beautycenter Arôme. Er wacht u een waaier aan behandelingen die u tot de ultieme ontspanning brengen.

Gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, manicure, make-up, haarverzorging, enz..., zijn slechts een paar van de behandelingen die u hier kan krijgen.

Wij gebruiken voor elke behandeling producten die met de grootste zorg werden gekozen. Kwaliteitsproducten voor een stralende huid en prachtig haar.

Naast schoonheidsspecialtiste en kapster is Tine ook medische pedicure met podologische technieken. Vergeet dus niet dat u ook uw voeten bij ons kan laten verwennen, want zij brengen je dag in dag uit naar overal waar je wil.

Voor vrouwen die de extra kilootjes liever kwijt zijn dan rijk beschikken wij steeds over de laatste technieken. Zo zijn wij onder andere uitgerust met een toestel om een perfecte lichaamsmeting te kunnen uitvoeren.

Wenst U pure ontspanning ? 
Dan kan U steeds terecht in onze wellness-ruimte waar u gebruik kan maken van een infrarood sauna en hydromassagebad. Zet de stress aan de kant en kom binnen in de wereld van relaxatie en ontspanning.

Tshock31 de revolutionaire centimetervreter

TSHOCK31 DE REVOLUTIONAIRE CENTIMETERVRETER

Al jaar en dag streven wij naar kwaliteit en gegarandeerde resultaten. 

Ook in de wereld van afslanking zijn wij de dag van vandaag nummer 1 in het kunnen garanderen van centimeterverlies. 

Wat is ons geheim? 

Tshock31  DE REVOLUTIONAIRE CENTIMETERVRETER! 

Waarom is deze methode zo revolutionair? 

Het "HART" van het programma "T-SHOCK 31" bestaat uit een modelerende en ontgiftende behandeling door middel van T-Shock31 zouten die in synergie werken met de T-Shock31 gel.
Deze is een gel met
31 kruiden. De gel wordt aangebracht over het hele lichaam
en vervolgens omwikkeld met
elastische windels gedrenkt in water en het opgeloste T-Shock31 zout. De geweekte elastische windels fungeren als een "spons effect" ,absorberen overtollig vocht en giftige stoffen uit het bindweefsel. 

Het succes van een Tshock31 behandeling bestaat uit:

 • een snel modelerend effect 
 • natuurlijk en langdurig effect
 • het verminderen van lichaamsomtrek
 • 20 CM TOT 1 M VERLIES PER SESSIE! 

prijs €150,00 per behandeling 

duur van de behandeling 2:00 uur 

GELD TERUG GARANTIE! indien u geen 20 cm verlies heeft betalen wij de behandeling terug*

Reeds enkele klanten hebben onze behandeling getest en zijn zeer tevreden over hun bereikte resultaat. 

U leest er alles over op onze facebook pagina

https://www.facebook.com/pages/Arôme/383193098469923

Like onze pagina en maak kans op een GRATIS behandeling

*op de totale som van 40 metingen

T- Shock 31 werd getest en goedgekeurd door het lifestyle magazine Make overs-4u 

U kan alles lezen via onderstaande link. 

http://www.make-overs4u.be/nl/InDeKijker/Index/23714

 

 

28042014-205408-FOLDER T-SHOCK 31 NEDERLANDS.pdf

NIEUW POWER PLATE

NIEUW POWER PLATE

Aarzel niet om contact op te nemen omtrent onze lanceringsactie power plate !

U zal ontdekken welke voordelen er op u wachten

Afslanken

AFSLANKEN

Bij Arôme kan u terecht voor allerhande methodes van afslanken. Zo bieden we behandelingen op maat zoals :

 • POWER PLATE

DE 9 POWER PLATE MEDISCHE ONDERBOUWDE RESULTATEN 

 1. Gewichtsverlies : vermindering van het visceraal vet (diepliggend = buikvet) en het vetweefsel.
 2. Vermindering van cellulitis.
 3. Toename van de botdichtheid.
 4. Sterkte en spierkracht.
 5. Bloedcirculatie en cardiovasculaire functie.
 6. Pijndemping.
 7. Vermindering van blessures.
 8. Lenigheid en bewegingsomvang.
 9. Algemeen welzijn en levenskwaliteit.

      Vraag naar een persoonlijk trainingschema.

 • LIPOFREEZE
  Tot voor kort was er maar 1 effectieve manier om hardnekkig vet te verwijderen. De alom bekende liposuctie met doeltreffende en effectieve resultaten. Doch moet men rekenig houden met de risico's die zijn verbonden aan liposuctie, alsook met de prijs. Wij bieden u de oplossing : afslanken met LIPOFREZE. Lipo staat voor vet en freeze voor bevriezen. Aangezien de vetcel de enigste cel in het lichaam is die niet bestend is tegen de koude is het mogelijk dat we deze gaan bevriezen en het lichaam zal deze afbreken zodat ze kunnen worden verwijderd uit het lichaam.
 • SLIMPRESS
  Pressotherapie maakt gebruik van een technische behandelmethode die de circulatie in lymfe- en bloedvaten efficiënter maken. Hierdoor wordt deze continu. De huidoneffenheden zoals cellulitis, lokale vetophopingen en vochtophoud worden zo bestreden. Uitgaande van deze gegevens ontwikkelde Jean Klébert´s wetenschappelijk team de Slimpress.
 • BIOZM
  BIOZM is een assistent in bio- impedantiemetrie inzake voeding en maakt het mogelijk om de lichaamssamenstelling en eetgewoontes te gaan analyseren om een gepersonaliseerd aangepast voedingspatroon voor te stellen gebaseerd op de lichamelijke samenstelling, voedingsgewoonte, voedingsbehoeften en hun doel.

Een volledige meting van het lichaam zal ons een duidelijk beeld geven voordat we uw behandeling voor afslanken starten.

afslanken

SCHOONHEIDSSALON

Bij Arôme kan u terecht voor allerhande schoonheidsbehandelingen. In het schoonheidssalon wordt er enkel gewerkt met producten van hoogstaande kwaliteit. Decléor, Allesandro en Pupa zijn enkele van de merken die onze klanten echt verdienen. 

schoonheidssalon

Schoonheidssalon
Kapsalon

KAPSALON

Door vele extra opleidingen te volgen ben ik de kapster geworden die ik nu ben. Deze opleidingen hebben er voor gezorgd dat elke klant een uniek persoon is en dat de kleuring, biokleuring  of coupe zeer nauwgezet wordt bepaald. Zo zullen wij er voor zorgen dat elke klant met een goed gevoel de zaak kan verlaten. Al onze producten werden met de grootste zorg geselecteerd zo werken wij o.a met de so pure lijn van keune. Omdat ook ons haar bio producten verdiend.

Zit je haar goed? Dan voel je je goed.

kapsalon

WEBSHOP

Heeft u ook zo weinig tijd om te shoppen ? Kan u moeilijk kiezen ? Geen probleem in onze webshop vind u alle producten voor haar gelaat en lichaam. Al onze producten zijn voorzien van de nodige uitleg. Heeft u toch nog twijfels over een bepaald product, aarzel niet ons te contacteren wij beantwoorden graag uw vraag.

webshop

Webshop